Proizvodi - Pergole

Pergole

Proizvodi - Pergole

Pergole se proizvode za različite namene. Pre svega pored estetike ili u vrućim danima želite da se rashladite, želite malo svežeg vazduha i uživanje u izgledu Vašeg dvorišta, pružaju Vam sasvim dovoljno zaklona od sunca ali istodobno i dovoljno senke.
U njima možete ugostiti prijatelje, komšije, familiju, organizovati zabavu , napraviti takoreći pravi piknik u prirodi.
Ugrađene pećnice, roštilji čak i frižideri ili jedinstveni kamini po Vašem izboru iz naše ponude. Tu su i bazeni koji pod pergolom izgledaju mnogo lepše, a i zaštićeniji su. Uz pomoć naših dizajnera i komponenti koje su Vam na raspolaganju, možete birati izgled krova, sa više ili manje prodora svetlosti, raznim oblicima, zaštićeni od kiše ili pokriveni ciradom koju možete ili ručno ili automatski otvarati ili zatvarati.

U izboru imate razne oblike krovnih greda sa raznim krajevima po izboru. Stubova raznih prečnika, glatkih površina ili sa dodatnim ukrasima ili rezbarijom.
Imate u ponudi isto tako nekoliko vrsta kosnika tako da možete napraviti po Vašoj želji jedinstveni izgled. Ukoliko želite možete dodati razne rešetke kao penjalice za cveće ili zaštite svoje privatnosti.
Klupe, stolovi, garniture od najkvalitetnih vrsta drveta ili od metala pruziće Vam jedinstven užitak. Naši iskusni majstori osim same proizvodnje mogu vam pomoći pri montiranju ako se odlučite da to ne radite sami.
Kvalitet obrade i kvalitet drveta, omogućuju višedecenijsku trajnost sa minimumom održavanja.