Proizvodi - Nadstrešnice

Nadstresnice

Proizvodi - Nadstrešnice

Pravilno odabrana i dizajnirana nadstrešnica postaće prava oaza za vaš vrt ili pravi ukras letnje bašte vašeg restorana ili kafića.
Pokrivaće od sunca i zaštititi od vlage i kiše. Terasa pokrivena nadstrešnicom omogućiće mesto za igru vašoj deci ali u senci. Piknike i okupljanja sa rođacima, prijateljima, komšijama...
Nadsrešnice od drvenih stubva ili lukova tim naših dizajnera prilagodiće i vašim potrebama, željama i maksimalno mogućoj zaštiti pri tom vodeći rašuna o estetici kao i unikatnosti.
Nadstrešnice mogu biti pokrivene raznim materijalima i napravljene u raznim oblicima.

Kupolaste, polukružne, ravne, vertikalne, talasaste i u zavisnosti od materijala koji je korišćen mogu biti pokretne i nepokretne.

Pokretne nadsrešnice, tende imaju više mogućnosti upravljanja, ručno, mehanički ili kombinovano. Nadstrešnice moraju biti stručno projektovane i moraju biti dovoljno snazne i da izdrže teret koji može biti na njima kao što su voda sneg ili čak i vlažno lišće naneto olujama.
Nosači krovne konstrukcije mogu biti ili jednom stranom pricvršćene na zid ili na stubove, mogu se napraviti tako da se oslanjaju i samo na zid što iziskuje jaku potrporu i specijano pokrivene kosnike. Mi vam nudimo ranovrstan izbor i upotrebom kvalitetnih materijala dugovečan vek trajanja.