Proizvodi - Dečija igrališta

Decoja igralista

Proizvodi - Dečija igrališta

Igrališta za decu pružaju Vašoj deci igru i radost podstičući pritom njihov fizički i društveni razvoj. Vama, kao roditelju, pružiće mir i spokojstvo jer ćete znati da su Vaša deca bezbedna i srećna dok se igraju na našem igralištu.
Gepold igrališta za decu su koncipirana tako da odgovaraju svim uzrastima deteta. Kako ono raste tako može rasti i njegovo igralište pružajući mu bezbroj raznolikih igara. Tobogani, ljuljaške, penjalice, čarobni zidovi i krovovi, razboji, mostići, rampe i mnoge druge sprave, na mnogo načina će zabaviti Vaše dete ali i nas odrasle koji zauvek ostajemo deca u srcu.

Gepold dečiji kompleksi predviđenu za javni prostor se uz pomoć našeg stručnog osoblja prema vašim željama projektuju i dizajniraju prema raspoloživom prostoru i prema broju dece koje se u istom momentu igraju i dati specifičan i unikatan atraktivan izgled samog igrališta nego i samog objekta uz koja su postavljeni.
Svi elementi načih dečijih igrališta izrađuju se od najkvalitetnijih vrsta drveta otpornih na sve spoljašnje vremenske uslove. Sve noseće grede napravljene su od lepljenog lameliranog drveta.
Takva vrsta materijala je otpornija i ima ujednačenije mehaničke karakteristike od običnog drveta.
Pri završnoj obradi svih naših elemenata strogo se vodi računa da sve ivice budu oble i prijatne pri dodiru. Elementi se obrađuju sve dok se ne dobije potreban kvalitet. Finalna zaštita i boja koja se nanosi potpuno je bezopasna po čoveka i okolinu.

GEPOLD doo * Danila ilića 10, 11060 Beograd, Srbija, +381(0) 63 753 888 6, +381(0) 60 1880 885, info@gepold.com, www.gepold.com