Proizvodi - Baštenski nameštaj

Baštenski nameštaj

Proizvodi - Baštenski nameštaj

Baštenske garniture, izrađene od drveta, odlukuju se pre svega dizajnom i kvalitetom. Uvek se upotrebljava drvo kvaliteta A klase.
Postoji veliki izbor u ponudi, ali isto tako možete prema svojim potrebama naručiti izradu posebno dizajniranih garnitura od naših dizajnera.

Pre svega, pri kupovini vrtne garniture treba odlučiti o nameni. Da li su to garniture koje ćete koristiti na otvorenom za par osoba, ili su to garniture za više osoba ispod pergola i gazeba.

Da li su predviđene i za ručavanje ili samo da popijete kafu i piće. Možda Vam trebaju stolovi i klupe ili stolice za restoransku baštu, ili mala garnitura za neku usku terasu gde ćete sesti i piti jutarnju kafu ili malo izaći na terasu ako živite u gradu.

Prednost Gepold garnitura je to što se ne izrađuju serijski, već prema potrebama i prema Vašem ukusu. Uz kombinacije naših pergola i letnjikovaca možete kombinovati vrtnu garnituru, prema veličini terase odrediti tačno svaki centimetar i oblik.

Gepold kompanija se trudi da svakome napravi unikat i da Vašem gostu priredi iznaneđenje ali pre svega udobnost. Naši vrhunski majstori daće kvalitetan i lepo obrađen proizvod koji uz kvalitetnu zaštitu pruža izuzetno dug vek trajanja.
Kupujući jeftini serijski nameštaj proizveden od svakakvih materijala, zaboravili smo da kvalitetan drveni nameštaj kojem se sada divimo kad ga vidimo, a može biti star i preko sto godina, imaju i vrednost antikviteta.
Trajnost, jedinstvog oblika, prelepog izgleda i udobnost su razlog zašto se pri kupovini treba odlučiti za Gepold vrtne garniture.