Sve o nama

O nama

O NAMA - GEPOLD doo

Poštovani,
Želimo prvo da Vam se zahvalimo što ste izdvojili Vaše dragoceno vreme i posetili naš sajt.
Ovom internet prezentacijom želimo da Vam predstavimo kako naše proizvode, tako i našu firmu Gepold doo Beograd.

Negujući porodičnu tradiciju obrade drveta, “Gepold doo” je danas moderno preduzeće sa proizvodnim pogonom koje nastoji svojim klijentima ponuditi najbolja rešenja.
Osim na tržištu Srbije, projekte izvodimo i u zemljama bivše Jugoslavije, ali i u Grčkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Nemačkoj.

Kod nas možete poručiti više vrsta modela i konstrukcija dečijih igrališta, kućica za decu, zabavnih parkova, letnjikovca, sjenica, pergola, nadsrešnica za terase ili za kola i ograda, kako za kuću tako i za javne prostore a isto tako i proizvode od drveta koje su tu da ulepšaju i pomognu da po Vašoj želji aranžirate Vaš vrt ili dvorište.

Proizvodnja baštenskih garnitura, klupa, baštenskih ležaljki, žardinjera, ukrasnih baštenskih mostića ili penjalica za cveće pored modela u ponudi moguća je i proizvodnja unikatno dizajniranih po Vašoj želji i potrebama.

Naši dizajneri će Vam pomoći da prema Vašoj okolini se odlučite za ono što najviše pristaje baš Vama. Kvalitet upotrebljenog materijala kao i kvalitetna obrada, pružaju Vam garanciju i sigurnost u trajnost svih proizvoda. Prevoz manjih proizvoda se vrši poštanskom uslugom dok kod većih proizvoda obezbeđujemo transport i montažu.

Šta nas izdvaja od ostalih

Pored tipskih proizvoda, uvek prihvatamo projekte “po meri” kupca
U proizvodnji koristimo najkvalitetnije vrste drveta
U cilju zaštite drveta koristimo isključivo netoksična sredstva
Poštujemo rokove isporuke i montaže naših proizvoda
Ponudu uvek dopunjavamo novim idejama i novim proizvodima

www.gepold.com

100
ZADOVOLJNI KLIJENTI
15+
GODINA ISKUSTVA
10+
STALNO ZAPOSLENIH
120+
ZAVRŠENIH PROJEKATA

GEPOLD doo * Danila ilića 10, 11060 Beograd, Srbija, +381(0) 63 753 888 6, +381(0) 60 1880 885, info@gepold.com, www.gepold.com